Xerrada “Llegir l’art romànic”

Escrit per el abril 22, 2010 - 17:24 Un comentari

El proper 4 de maig, a les 7 de la tarda, tindrà lloc a la seu de la UOC a Terrassa una conferència sobre art romànic organitzada per la mateixa comissió de la seu. La xerrada tractarà sobre la iconografia romànica com a marc de contextualització del món medieval i la durà a terme Xavier Serra, doctor en Medicina i llicenciat en Humanitats per la UOC.

Més informació

La xerrada tindrà lloc a la Seu de la UOC del Vallès Occidental-Terrassa (Centre Cultural Caixa Terrassa, Rambla d’Egara, 340, 3r pis, Terrassa). L’accés és lliure i gratuït, però heu de confirmar l’assistència enviant un correu a l’adreça electrònica cvallester@uoc.edu.

Resum

A Catalunya tenim una important representació d’art romànic, un estil inseparable de la formació de la nostra terra i de tot Europa. Tanmateix, no sempre és fàcil comprendre les obres romàniques, plenes de símbols i missatges. El seu llenguatge, tan planer per als homes i les dones dels segles XI i XII, de vegades se’ns fa estrany i críptic. La interpretació de la iconografia romànica ens possibilita una contextualització més correcta del món medieval.

Un comentari »

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.