Els governs locals davant el repte del web 2.0

Escrit per el maig 11, 2010 - 16:48 No hi ha comentaris

El proper 17 de maig, a les 10 del matí, començarà la jornada “Els governs locals davant el repte del web 2.0”, que tractarà sobre els canvis que la implantació del web 2.0 -un escenari nou en què l’usuari assumeix un paper protagonista- planteja als governs locals. La jornada, organitzada per l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i Localret, s’adreça a responsables polítics i tècnics dels ens locals. En el decurs de la jornada també és presentarà la guia que ha elaborat Localret i que porta el mateix títol que la jornada: “Els governs locals davant el repte del web 2.0”.

Més informació

La jornada tindrà lloc a l’Auditori del Palau Falguera, c. Falguera, 6,  a Sant Feliu de Llobregat. Podeu consultar el programa a la següent pàgina web:

http://www.localret.cat/jornades/2010/web20/

Per inscriure-s’hi, heu d’emplenar el formulari següent.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.