Conferència d’Eduardo Manchón

Escrit per el juny 1, 2010 - 18:50 Un comentari

L’Octubre Centre de Cultura Contemporània (OCCC) i la UOC organitzen una conferència per al proper dia 15 de juny, a les 19.30 h, en què Eduardo Manchón parlarà sobre diversos temes relacionats amb la tecnologia i els usos d’internet.

La xerrada tindrà lloc a la seu de l’OCCC, c/ Sant Ferran, 12, València, i hi intervindrà, a part de Manchón, Ricardo Lodroño, un dels socis fundadors de l’estudi valencià de disseny web i interactiu Inklude.com.

L’assistència és lliure i gratuïta, però està limitada a l’aforament de la sala.

El ponent

Eduardo Manchón és llicenciat en Psicologia per la Universitat de València i treballa des de fa set anys en temes d’usabilitat. Ha participat en nombrosos projectes com ara el de Lacaixa.es (2001-2003), dissenyant interfaces per als navegadors web, telèfons mòbils i ATM. Entre el 2004 i el 2006 va treballar com a consultor independent. És cofundador del projecte de fotografies Panoramio, un web on es poden col·locar les fotos exactament en el lloc on van ser fetes, que fou adquirit per Google el 2007, empresa per a la qual va treballar fins al 2009. És, a més, un dels fundadors d’Askaro, un lloc web de col·laboració ciutadana on la gent pot preguntar o respondre a qüestions sobre el seu barri o entorn més immediat.

Des del 2001 ha escrit més de 120 articles sobre usabilitat, metodologia de recerca per a l’usuari, estratègies, etc., en Ainda.info (que és el seu web personal) i en Alzado.org, un projecte on es publiquen articles relacionats amb casos reals de disseny d’informació, desenvolupament web, multimèdia i representació de dades, divulgant teoria que permeta crear referències útils per a futurs projectes. La idea que jau en les seves iniciatives és que a través de la col·laboració es poden aconseguir coses molt interessants.

Per a més informació sobre el ponent i la conferència, podeu visitar la pàgina web de l’OCCC:

http://octubre.cat/activ_fitxa.php?id_activitat=1197

Un comentari »

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.