II Trobada Alumni a Reus

Escrit per el octubre 14, 2010 - 12:03 No hi ha comentaris

El proper dissabte 23 d’octubre tindrà lloc a la Seu de la UOC a Reus (carrer de l’Escorxador, s/n) la II Trobada Alumni a Reus.

La jornada consistirà en dues xerrades –l’una sobre la formació continuada per al canvi competencial i l’altra sobre els perfils professionals 2.0– i en una taula rodona en què tres graduats exposaran les seves experiències professionals.

El programa de la trobada és fruit de la col·laboració amb Programes Oberts de l’Institut Internacional de Postgrau. L’assistència a la trobada és gratuïta i està oberta a tots els membres de la comunitat UOC, però cal inscriure-s’hi.

Per a més informació i inscripcions, podeu consultar el web següent: http://www.amiando.com/reus2010.html

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.