cicle SEUminaris

Escrit per el abril 30, 2011 - 13:14 No hi ha comentaris

 

El SEUminaris del Màster són un cicle de seminaris organitzats conjuntament per la Xarxa Territorial de la UOC i el Màster de Dificultats de l’Aprenentatge i Trastorns del Llenguatge.

339229476_3d587328f6_z

En cada SEUminari un professional que es dediqui a la intervenció en dificultats de l’aprenentatge i/o trastorns del llenguatge presenta el cas d’un nen amb una dificultat (dislèxia, discalcúlia, TEL, discapacitat motriu, TDAH, etc.). Aquesta presentació inclou la descripció del cas, informació relativa al procés d’identificació de les seves necessitats educatives i la descripció de la intervenció portada a terme. A continuació s’obre un torn de preguntes amb els assistents. 

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.