Compartim…

Escrit per el abril 6, 2011 - 17:31 Un comentari

La Comissió de Seu de Lleida organitza el proper 12 d’abril, a les 18.30 h, la iniciativa Compartim, que té com a objectiu treure el màxim rendiment al capital del coneixement que tenen els membres de la Comunitat UOC, tot compartint-lo.

Aquesta primera proposta s’adreça als estudiants de Dret i anirà a càrrec de Lluís Bordes, membre de la Comissió de Seu i graduat en Dret, que compartirà amb els assistents les estratègies i els consells que els seran útils per aprendre a consultar les bases de dades.

Per tal de donar continuïtat a aquesta iniciativa de Compartim es demana la col·laboració dels membres de la Comunitat de Lleida que estiguin interessats a donar a conèixer les seves experiències i coneixements i compartir-los amb la resta del col·lectiu. Les propostes es poden enviar a qualsevol membre de la Comissió a l’espai de Comunitat/Comissions/Comissió de Seu de Lleida.

L’activitat tindrà lloc a la Seu de Lleida (c. Canyeret, s/n, 2a planta), a les 18.30 h. L’assistència és gratuïta, però cal que la confirmeu trucant al telèfon 973727077 o enviant un mail a l’adreça electrònica uoclleida@uoc.edu en què especifiqueu nom i cognoms, telèfon i mail.

Un comentari »

  • Josep Padilla says:

    Sería estupendo que este tipo de eventos fueran gravados en video y posteriormente colgados, por ejemplo, en Youtube o en el aula virtual.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.