Conferència “Els reptes de l’edició digital”

Escrit per el setembre 19, 2011 - 19:08 No hi ha comentaris

La UOC organitza el proper 26 de setembre, a les 18.30 h, la conferència “Els reptes de l’edició digital”, a càrrec de Teresa Iribarren, professora dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC i directora acadèmica del Postgrau en Llibre i lectura a la societat de la informació UOC-Grup 62-Leqtor.

La xerrada tractarà sobre les profundes transformacions que estan experimentant el món del llibre i de la lectura arran de l’ús generalitzat d’Internet i de la proliferació de sofisticats entorns de lectura (ereaders, mòbils, tablets…). Un canvi de paradigma entorn del llibre que reclama que tots els actors implicats en qualsevol dels seus àmbits hagin d’adaptar-se constantment a realitats molt dinàmiques.

Abans de la conferència, es presentarà el Postgrau en Llibre i lectura a la societat de la informació UOC-Grup 62-Leqtor, que es realitza conjuntament amb Grup 62 i Leqtor. L’acte tindrà lloc al Wikilounge, Rambla Catalunya, 4-6, Barcelona.

Programa

  • Presentació del Postgrau
  • Del llibre analògic al llibre digital
  • Nous productes per a nous lectors
  • Com rendibilitzar l’expertesa tradicional en l’entorn digital
  • Formar-se per a reinventar el negoci
  • Precs i preguntes

L’assistència és lliure i gratuïta, però cal que empleneu aquest formulari.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.