Conferència “Cerca i citació de documents. Google i Zotero”

Escrit per el novembre 2, 2011 - 17:01 No hi ha comentaris

El professor Antoni Oliver, dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC, impartirà el proper 29 de novembre a Manacor la conferència “Cerca i citació de documents. Google i Zotero”. La xerrada té com a objectiu presentar les eines del cercador Google que permeten trobar documentació científica i acadèmica. També es presentarà l’eina Zotero que permet recopilar automàticament les dades bibliogràfiques i fer servir aquestes dades per fer citacions en documents i generar automàticament la bibliografia.

A l’acte participarà també el director del Grau de Llengua i literatura catalanes, Salvador Climent, qui farà una breu presentació dels estudis de grau i postgrau relacionats amb la llengua i literatura catalana que es poden cursar a la UOC.

L’acte tindrà lloc el 29 de novembre a les 18.30 h a la Institució Pública M. Alcover de Manacor (C/ Pare Andreu Fernández, 12).

L’assistència és lliure i gratuïta, limitada a l’aforament de la sala.

Aquest acte s’adhereix a la iniciativa “Any de la paraula viva“, de la Secció Filològica de l’Institut d’Estudis Catalans.

 

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.