cicle smartPYME

Escrit per el novembre 17, 2011 - 16:39 No hi ha comentaris

Una empresa intel·ligent, una smartPYME, és una organització capaç d’innovar i reinventar-se, d’aplicar la millora constant i l’aprenentatge continuat, d’identificar i retindre el talent, una organització oberta al risc, a la internacionalització, a la cerca de noves i diferents oportunitats de negoci.

4315378855_b5a19819fe_b

La Business School de la UOC i Andalucía Emprende impulsen un esdevenimentl’objectiu del qual és posar en valor la creativitat, l’audàcia i l’esperit emprenedor de PIMEs i microempreses d’Andalusia. smartPYME és un esdeveniment bimensual amb empreses que han fet de la intel·ligència la seua raó de ser, al voltant de projectes creatius i diferents, sobre experiències d’èxit i d’innovació en àrees com ara la gestió de la informació, la logística, la distribució, el packaging, la comunicació, la qualitat, etc.

Amb la col·laboració de:

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.