Cicle de conferències “Temps de crisi, temps d’oportunitat”

Escrit per el gener 19, 2012 - 17:19 14 comentaris

L’Escola de Cooperació de la UOC inicia a partir del proper 23 de febrer un cicle de conferències dedicades al context de crisi actual. El cicle, format per 3 conferències, analitzarà com aquesta situació està afectant 3 àmbits diferents: l’economia, l’habitatge i la cooperació internacional.

La primera de les conferències comptarà amb la participació d’Arcadi Oliveres, president de Justícia i Pau, i de Jil Van Eyle, fundador del moviment solidari Teaming. La sessió tractarà sobre l’economia social com a alternativa al model econòmic actual per a fer front a la crisi, desenvolupant diferents conceptes (democràcia participativa, autogestió, sostenibilitat, banca ètica…) que han abandonat definitivament el món dels col·lectius marginals altermundistes per convertir-se en alternatives reals de gestió i desenvolupament econòmic.

La inscripció a cada conferència és gratuïta, però cal que empleneu el formulari.

Conferències

– “Oportunitats de canvi per a una economia sostenible”. 23 de febrer, a les 18.30 h. Sala d’Actes del Col·legi de Periodistes de Catalunya (Rambla de Catalunya, 10, Barcelona).

Amb Arcadi Oliveres i Jil Van Eyle.

Inscriure’m

– “L’habitatge: les opcions sostenibles d’un dret fonamental”. 26 d’abril.

– “La Cooperació Internacional, funciona el model actual?”. 14 de juny.

Podeu seguir les xerrades a través de Twitter, mitjançant el hashtag
#UOCcanvi

14 comentaris »

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.