Cicle “Domesticant les tecnologies digitals” (Barcelona)

Escrit per el febrer 26, 2012 - 10:13 3 comentaris

La Universitat Oberta de Catalunya organitza en els mesos d’abril i maig a diferents biblioteques de Barcelona el cicle de sis conferències “Domesticant les tecnologies digitals”, que se centrarà a analitzar, des de diferents perspectives, la influència creixent que les noves tecnologies estan tenint en la vida quotidiana de qualsevol persona i els canvis que aquestes comporten en la majoria dels nostres hàbits.

Així mateix, es vol debatre i reflexionar sobre com “domesticar” aquestes noves tecnologies, és a dir, com integrar-les en les nostres vides perquè es converteixin en un fet “natural” de la nostra quotidianitat.

L’assistència és lliure i gratuïta, però està limitada a l’aforament de la sala.

Conferències

  • “Sóc el que ignoro…? Internet, superficialitat i estupidesa”. Biblioteca Guinardó–Mercè Rodoreda (c/ Camèlies, 76-80), 12 d’abril a les 19 h. A càrrec de Montse Crespin, professora dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC.
  • “L’amor i altres dimonis en els temps d’Internet”. Biblioteca Ignasi Iglésias–Can Fabra (c/ Segre, 24-32), 16 d’abril a les 19 h. A càrrec de Francesc Núñez, director del programa d’Humanitats dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC.
  • “Internet i la producció cultural del gust musical  juvenil”. Biblioteca Vapor Vell (Passatge del Vapor Vell, 1), 24 d’abril a les 19 h. A càrrec de Roger Martínez, professor dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC.
  • “Extimitat o ¿què se n’ha fet de la intimitat en l’era electrònica?”. Biblioteca Joan Miró (c/ Vilamarí, 61), 26 d’abril a les 19 h. A càrrec de Pau Alsina, professor dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC.
  • “Tocat per paraules, seduït per imatges – El cos i la seducció a internet”. Biblioteca Francesca Bonnemaison (c/ Sant Pere més Baix, 7), 7 de maig a les 19 h. A càrrec de Natàlia Cantó, professora dels Estudis d’Arts i Humanitats,  i  Swen Seebach, investigador de la UOC.
  • “La revolució de la producció col·lectiva a Internet: del software lliure a la cultura lliure”.  Biblioteca Sagrada Família (c/ Provença, 480), 10 de maig a les 19 h. A càrrec d’Eduard Aibar, professor dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC.

Podeu descarregar el dossier d’aquest cicle mitjançant aquest enllaç

3 comentaris »

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.