Conferència “Mesurament d’audiència a Internet: aplicació de l’analítica web a serveis digitals d’informació”

Escrit per el abril 24, 2012 - 18:08 5 comentaris

Els Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació i l’Institut Internacional de Postgrau de la UOC organitzen el proper 3 de maig, entre les 19.30 h i les 21.00 h, aquesta conferència sobre les aplicacions del mesurament d’audiència a Internet en el marc del Màster en Periodisme Digital i Direcció de Projectes de Comunicació Digital-UOC-El Periódico-Lavinia.

Durant la sessió, l’expert en analítica web, Adrián Segovia, explicarà com a partir de les dades es poden fixar estratègies per al desenvolupament de serveis d’informació digitals. Des de la irrupció d’internet i en especial amb el progressiu desenvolupament d’empreses d’informació en l’entorn online, l’estudi de l’audiència i el mesurament digital resulten clau en temes de posicionament, gestió de continguts, màrqueting, adequació del servei… En aquesta xerrada s’abordaran aspectes estratègics que permeten aplicar l’analítica per a la creació d’una empresa o la posada en marxa d’un projecte d’informació digital, entre d’altres.

L’acte tindrà lloc al Centre Cultural Blanquerna, c / d’Alcalá, 44, de Madrid i s’iniciarà a les 19.30 h tot i que a partir de les 19 h ja estarà oberta la recepció d’assistents. L’assistència és gratuïta i oberta a tothom, però està limitada a la capacitat de la sala. Si estàs interessat a assistir-hi, cal que emplenis el següent formulari.

 

5 comentaris »

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.