Els reptes de l’edició digital. La projecció internacional de la literatura

Escrit per el maig 21, 2012 - 15:37 No hi ha comentaris

La UOC, en col·laboració amb l’Associació d’Editors del País Valencià, organitza el dia 14 de juny aquesta activitat, l’objectiu de la qual és mostrar fins a quin punt estan canviant els actors i els processos d’internacionalització de la literatura en el marc de la societat de la informació i proporcionar estratègies de promoció de llibres i escriptors més enllà del domini lingüístic propi.

Programa

  • 10 h – 10.45 h Presentació. “Desenvolupaments multimèdia i enginyeria lingüística als processos d’internacionalització de la literatura”, a càrrec de Luz Castro, enginyera informàtica i sòcia directora d’Imaxin Software.
  • 10.45 h – 11.30 h “El traductor literari: la reformulació del mediador cultural”, a càrrec de Teresa Iribarren, professora dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC i directora acadèmica del postgrau Llibre i lectura en la societat de la informació.
  • 11.30 h  -12 h Pausa.
  • 12 h – 12.45 h “Literatura a l’espai internacional”, a càrrec de Simona Škrabec, assagista, traductora i col·laboradora docent del  postgrau Llibre i lectura en la societat de la informació.
  • 12.45 h – 13.30 h Torn de preguntes i debat.

Per a més informació sobre el tema, podeu consultar el bloc dels estudis: http://llibredigital.blogs.uoc.edu/

L’activitat tindrà lloca a la seu de l’Associació d’Editors del País Valencià,
c/ Martínez Cubells, 6, 1r,1a, València. L’assistència és lliure i gratuïta, però heu d’emplenar el formulari següent.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.