Seminari “Com captar i mantenir clients”

Escrit per el juny 4, 2012 - 11:39 No hi ha comentaris

El proper dia 12 de juny, a les 16.00 h, us convidem a participar en aquest seminari, organitzat per la UOC i el Consell Comarcal del Baix Empordà, que consistirà en una presentació que combina una reflexió entorn què són els clients i la importància de conèixer-los bé, així com unes pautes bàsiques de com captar-los i fidelitzar-los. El seminari anirà a càrrec de Julio Villalobos (consultor de la UOC).

També s’hi mostrarà un breu full de ruta sobre com controlar un pla de captació, fidelització i posicionament d’una empresa o negoci.

És important que les empreses / persones participants vinguin amb preguntes preparades i reflexions a compartir.

L’activitat tindrà lloc a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Empordà, c. dels Tarongers, 12, la Bisbal d’Empordà. L’assistència és gratuïta, però, atès que les places són limitades, cal que us hi inscriviu trucant al telèfon 972 64 23 10 o enviant un correu electrònic a l’adreça formacio@baixemporda.cat.

No dubteu a apuntar-vos-hi, podreu aclarir molts dubtes i compartir les vostres reflexions i experiències!

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.