[sic] TIC i participació

Escrit per el juny 25, 2012 - 13:47 No hi ha comentaris

Sisena i darrera sessió d’este semestre del cicle [sic] debats sobre tendències de la societat de la informació i el coneixement que organitzen la Conselleria d’Economia, Innovació, Ciència i Treball de la Junta de Andalucía, l’Institut de Prospecció Tecnològica del Centre Comú de Recerca de la Comissió Europea, i la seu de la UOC a Sevilla.

La sessión tindrà lloc el dimecres 4 de juliol a la seu de la UOC a Sevilla (Torneo, 32), a partir de les 19h. Si ets usuari de twitter, pots seguir-nos al hashtag #debateSIC. Si vols, també pots seguir la sessió per streaming al blog d’activitats de la xarxa territorial de la UOC.

Pots fer la teua inscripció al formulari que trobaràs al següent enllaç.

En esta sisena sessió parlarem sobre la forma en què les TIC han modificat la relació dels ciutadans amb l’administració pública, i farem prospecció sobre noves formes de participació basades en l’ús de les TIC, sobre transparència, egovernement, etc.

Watch live video from debates_sic on www.justin.tv

Per a fer-ho ens acompanyaran:

  • Ismael Peña, professor dels Estudis de Dret i Ciència Política de la UOC.
  • Gianluca Misuraca, investigador del JRC-IPTS de la Comissió Europea.

Els debats [sic] són jornades de caràcter participatiu i obertes al públic, a les que participen experts en diferents àmbits per parlar de les tedències de la Societat de la Informació i el coneixement a Europa, Espanya i especialment Andalusia.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.