“Descobreix… els llibres digitals” (València)

Escrit per el juliol 26, 2012 - 11:18 3 comentaris

Us proposem una nova edició, els dies 2 i 3 d’octubre, del cicle “Descobreix… els llibres digitals”, dedicats als nous formats i dispositius de lectura digital. En aquesta ocasió, el cicle s’organitza en col·laboració amb la Biblioteca Pública de València.


Totes les sessions tindran lloc entre les 18-20 h a la Biblioteca Pública de València, c/ Hospital, 13. L’assistència és lliure i gratuïta, però heu d’emplenar el formulari o formularis corresponents a les sessions a què voleu assistir.

Programa

Sessió 1 (2 d’octubre): sessió sobre el llibre electrònic, formats disponibles (epub, mobipocket, pdf..), els dispositius que podem trobar al mercat (e-readers, tauletes, smartphones…), DRM i les tecnologies que utilitzen (e-ink, pantalles tàctils, connectivitat…).

Sessió 2 (3 d’octubre): s’aprofundirà en l’ús dels programes disponibles per a la gestió dels continguts digitals que tenim en la nostra col·lecció. Es treballarà en com generar els nostres propis documents en un format compatible amb els nostres dispositius o com realitzar el canvi i la conversió de format dels documents que ja tinguem. S’hi presentaran altres webs d’interès (uoc, autoedició, biblioteques, arxius, recursos…).

Inscripcions

Sessió 2 d’octubre.

Sessió 3 d’octubre.


3 comentaris »

  • Vagi per davant que sóc un enamorat del llibre tradicional. Però l’evidència és l’evidència i tots acabarem tenint experiències amb el llibre digital, així que la celebració d’aquestes jornades i els continguts proposats em semblen de gran encert. Per descomptat penso assistir els dos dies.

  • UOC says:

    Gràcies pel teu comentari, Txema. T’esperem!

  • USB says:

    La verdad, no entiendo por qué pero a mi aún no me convence el tema de los e-books. Me gusta tener y conservar mi libro en papel. Supongo que en algún momento me veré obligado a cambiar de opinión.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.