Alimentació i nutrició en un context global

Escrit per el agost 21, 2012 - 8:54 No hi ha comentaris

Des de la UOC us animem a assistir a aquesta jornada centrada en la nutrició humana, tema que es troba al centre mateix de les polítiques públiques, tant nacionals com internacionals. L’esdeveniment tindrà lloc a la seu de la UOC de Madrid (Plaza de las Cortes, 4) el dia 26 de setembre i està patrocinat per l’Obra Social de “la Caixa”.

Vivim avui un context generalitzat de crisi internacional que es fa especialment manifesta, un cop més, en determinats països, particularment de les regions menys desenvolupades socioeconòmicament (la fam a la Banya d’Àfrica ha complert un any aquest mateix estiu).

És en aquesta tessitura que l’acció de determinades agències supranacionals com la FAO es mostra més necessària. A la jornada es debatran aquests i altres temes relacionats amb l’alimentació, la nutrició, la societat i les polítiques internacionals.

Programa

18.30 hores. Benvinguda i presentació

– F. Xavier Medina – Director de Sistemes alimentaris, Cultura i Societat, Estudis de Ciències de la Salut, UOC, Barcelona

18.45 hores. Inici de la taula rodona, amb la participació de:

– Cristina Petracchi – Capacity Development Officer. FAO, Roma
– José Valls-Bedeau – Food Security Officer. FAO, Roma
Modera: Alicia Aguilar – Directora de Nutrició i Salut, Estudis de Ciències de la Salut, UOC, Barcelona.

20.00 hores. Debat final obert

20.30 hores. Conclusió

L’assistència és lliure i gratuïta, però cal que ompliu el següent formulari:

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.