“Descobreix… els llibres digitals” (Igualada)

Escrit per el setembre 27, 2012 - 12:54 No hi ha comentaris

Us proposem una nova edició, els dies 8, 9 i 10 d’octubre, del cicle “Descobreix… els llibres digitals”, dedicat als nous formats i dispositius de lectura digital. En aquesta ocasió el cicle tindrà lloc a Igualada, a la Biblioteca Central d’Igualada / Punt UOC, plaça de Cal Font, s/n.


Programa
Sessió 1: Panorama actual
Sessió introductòria sobre el llibre electrònic, formats disponibles (epub, mobipocket, pdf..), els dispositius que podem trobar al mercat (e-readers, tauletes, smartphones…) i les tecnologies que utilitzen (e-ink, pantalles tàctils, connectivitat…).

Sessió 2: Construint la nostra biblioteca digital
A aquesta sessió s’explicaran les opcions disponibles per a l’adquisició de continguts per als nostres dispositius de lectura digital. S’hi presentaran tant fonts de materials gratuïts disponibles a internet com la disponibilitat i les característiques de les principals plataformes comercials.

Sessió 3: Gestió de continguts digitals i autoedició
S’aprofundirà en l’ús dels programes disponibles per a la gestió dels continguts digitals que tenim en la nostra col•lecció. Es treballarà en com generar els nostres propis documents en un format compatible amb els nostres dispositius o com realitzar el canvi i la conversió de format dels documents que ja tinguem. Es presentaran programes com ara Adobe Digital Editions, Stanza, Sigil o Calibre.

Les sessions tindran lloc entre les 18.30 h i les 20. 30 h. L’assistència és lliure i gratuïta, però us heu d’inscriure en els formularis següents segons la sessió o sessions a què voleu assistir.

Inscripció a la sessió 1

Inscripció a la sessió 2

Inscripció a la sessió 3

Amb la col·laboració de:

 

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.