Concurs Yuzz d’emprenedoria i talent jove (Sant Feliu de Llobregat)

Escrit per el octubre 29, 2012 - 10:48 No hi ha comentaris

Des de la seu de la UOC a Sant Feliu de Llobregat us animem a participar al concurs Yuzz, que s’adreça  joves de la ciutat de 18 a 30 anys amb idees o projectes de base tecnològica.

L’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i la Fundació Banesto han signat un acord perquè Sant Feliu sigui una de les seus on es desenvoluparà el concurs Yuzz d’emprenedoria i talent jove. Així mateix, la seu de la UOC a Sant Feliu hi col·laborarà en l’organització d’activitats.

Ser un territori que participa al programa Yuzz suposa esdevenir una ciutat generadora de talent i d’innovació i comptar amb un centre d’alt rendiment per al desenvolupament d’un programa de creació d’empreses de base tecnològica i ràpid creixement.

El projecte consisteix en un viver de formació i assessorament per a joves de 18 a 30 anys amb idees o projectes de base tecnològica, que permetrà a 20 emprenedors de la ciutat treballar en la concreció dels seus projectes empresarials.

Trobareu més informació en els enllaços següents:

http://www.santfeliu.cat/go.faces?xmid=246&newid=19184

http://www.santfeliu.cat/go.faces?xmid=246&newid=19261

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.