“Descobreix… Linux” (Manresa)

Escrit per el octubre 22, 2012 - 9:19 No hi ha comentaris

La UOC organitza a Manresa els dies 28 i 29 de novembre, entre les 18.30 h i les 20.30 h, una nova edició del cicle “Descobreix… Linux”. A partir d’una de les seves distribucions més populars, Ubuntu, ens aproximarem a aquest sistema operatiu gratuït i de codi obert, avaluant-ne els pros i contres en relació amb Microsoft Windows i donant les claus necessàries perquè pugueu decidir en quins casos us pot convenir fer el canvi de sistema i com fer-lo.


La inscripció als tallers és gratuïta, però està limitada a la capacitat de l’espai. Les places seran assignades per ordre d’inscripció. Totes les sessions tindran lloc entre les 18.30 h i les 20.30 h a la Seu de la UOC a Manresa (avinguda de les Bases de Manresa, 7-11).

Programa

“Instal·lació del sistema operatiu” (28 de novembre)

En aquesta sessió inicial es tractarà sobre com decidir si ens interessa fer el canvi a un entorn de programari lliure, aprendrem a comprovar si el nostre maquinari és compatible amb aquest nou entorn i farem una prova de com fer servir el sistema operatiu sense haver d’instal·lar-ho al disc dur, és a dir, directament des del lector de CD. Finalment farem la instal·lació al disc dur de l’ordinador.

“Tot el que feia amb Windows… com ho faig ara amb Linux?” (29 de novembre)

Una vegada tenim el sistema operatiu instal·lat a l’ordinador, mirarem en aquest nou entorn les eines que habitualment fem servir: processador de text, full de càlcul, base de dades, tractament d’imatges, navegador…, i farem especial menció a la metodologia d’instal·lació de nou programari que es deriva de la filosofia pròpia de l’entorn.

 

Per a inscriure-us-hi, cal que empleneu el formulari següent:

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.