Cicle “Descobreix… les aplicacions per a dispositius mòbils”

Escrit per el novembre 12, 2012 - 13:01 5 comentaris

Si tens un smartphone o estàs pensant a adquirir-ne un, no et pots perdre les sessions que la UOC ha preparat a Vilanova i la Geltrú, on t’ajudarem a conèixer els dos principals sistemes que hi ha actualment al mercat.  Els continguts dels tallers han estat coordinats pel programa de Multimèdia i Comunicació de la UOC i seran impartits per Albert Grau, docent col·laborador dels Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació de la UOC.

Les sessions tindran lloc a les 18.30 h i es faran a les instal·lacions de Neàpolis (Rambla Exposició, 59-69).


La inscripció als tallers és gratuïta, però està limitada a la capacitat de l’espai. Les places seran assignades per ordre d’inscripció.

Programa

Dilluns, 19 de novembre. “Descobreix Android”

Quan l’empresa Google va entrar en el mercat dels telèfons mòbils intel·ligents (smartphones) era difícil preveure l’èxit que suposaria el seu sistema operatiu android. Fabricants com ara Samsung, HTC, Motorola…, han adoptat aquest sistema operatiu, la qual cosa ha permès la proliferació de les aplicacions per a dispositius mòbils i tauletes, conegudes com a apps.

Amb més de 10 bilions de descàrregues, com trobo l’app que m’interessa?

Quin model de negoci hi ha darrere de les apps?

Són les apps segures?

Si tens un smartphone amb sistema operatiu android, no et perdis aquesta conferència!

Inscripció

 

Dijous, 22 de novembre. “Descobreix iOS”

Quan el gener del 2007 Steve Jobs, fundador de l’empresa Apple, va mostrar al món el primer iphone, estava iniciant una revolució en els telèfons intel·ligents (smartphones) que encara és vigent avui en dia. Juntament amb l’aparició de nous models d’iphone i d’ipad s’han desenvolupat tot un seguit d’aplicacions, conegudes com a apps, que es poden executar des d’aquests dispositius amb sistema operatiu iOS.

Amb més de 18 bilions de descàrregues, com trobo l’app que m’interessa?

Coneix el model de negoci que hi ha darrere de l’AppStore.

Si tens un iphone o un ipad, no et perdis aquesta conferència!

Inscripció

Amb la col·laboració de:

5 comentaris »

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.