Conferència “La transmissió dels noms de pila a la nostra terra”

Escrit per el novembre 28, 2012 - 11:17 No hi ha comentaris

Des de la UOC us recomanem l’assistència a aquesta conferència, organitzada pel Grau de Llengua i Literatura Catalanes dels Estudis d’Arts i Humanitats, que tindrà lloc el dia 13 de desembre a Manacor.


L’acte serà presentat per la Dra. Maite Puigdevall Serralvo, professora de Llengua i literatura catalanes de la UOC i responsable dels treballs finals de carrera d’aquesta titulació.

A continuació, Paula Ramon Vingut, lingüista i traductora, llicenciada en Filologia catalana per la UOC, presentarà el seu treball Estudi del prenoms a Sant Antoni de Portmany. Aproximació al canvi antroponímic de la societat actual i parlarà sobre la situació de la llengua catalana de la població de Sant Antoni de Portmany (Eivissa) a través dels seus noms propis, un dels millors indicadors per mostrar el grau de fidelitat i adhesió lingüístiques d’una població envers la llengua pròpia.

L’acte tindrà lloc el dia 13 de desembre a les 18.30 h a la Institució Pública Antoni Mª Alcover, c/ del Pare Andreu Fernandez, 12. Per a més informació i inscripcions, consulteu aquest enllaç.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.