debateSIC: societat de la informació per tots els públics

Escrit per el febrer 6, 2013 - 12:30 No hi ha comentaris

El proper 19 de febrer torna a la seu de la UOC a Sevilla (Av. Torneo, 32) el cicle [sic]: debats sobre tendències de la societat de la informació i el coneixement.

debateSIC torna amb forces renovades. Després de l’èxit de l’edició anterior, a la qual els debats van tindrer com a eix central l’anàlisi de la societat de la informació a través de prismes tan diferents com l’estratègia, l’avaluació, l’impacte en l’economia, la tecnologia, participació ciutadana o la salut, s’inicia un nou cicle de debats orientat a aprofundir, des d’òptiques expertes, actuals i pràctiques, les tendències de la societat de la informació i el coneixement (SIC).

És una aposta decidida de la Conselleria d’Economia del Coneixement Treball (CEICE), l’Institut de Prospectiva Tecnològica del Centre Comú d’Investigació de la Comissió Europea (IPTS), i la seu de la UOC a Sevilla per la divulgació de la societat de la informació.

En aquesta nova edició s’abordaran noves temàtiques des d’una perspectiva multidisciplinària, per experts de diferents àrees i amb diferents enfocaments originals i atractius.

Els debats aborden temàtiques específiques de determinades àrees relacionades amb la SIC a través d’un format obert a la informació, l’opinió i l’anàlisi, i en ells poden participar tots els interessats sense necessitat de ser un expert o tenir una trajectòria professional vinculada al tema de debat.

Aquesta nova edició persegueix mantenir una presència activa al web, fent ús d’eines 2.0 que la converteixi en una iniciativa plural i col · laborativa, aportant així continuïtat als debats presencials a les xarxes a través de Twitter, Facebook i Youtube, en la qual la participació del públic interessat serà un element essencial en la generació d’intercanvi d’idees, opinions, experiències, en definitiva intel·ligència col·lectiva.

Entre les temàtiques propostes es troben:

  • Videojocs i aprenentatge. 19 febrer a les 19:30.
  • Som el internautes irresponsables, miops i ingenus? Març 12 a les 19:30.
  • Que vénen els xinesos: Hi ha futur per a les TIC europees? 9 abril a les 12:00.
  • No et deixis aixafar per la infoxicació. Maig 14 a les 19:30.
  • Sexualitat i TIC. 11 juny a les 19:30.

Vos esperem en aquesta nova edició!

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.