“Descobreix… els llibres digitals” (Lleida)

Escrit per el febrer 13, 2013 - 15:35 5 comentaris

Els dies 20 i 21 de març organitzem una nova edició del cicle “Descobreix… els llibres digitals”, dedicats als nous formats i dispositius de lectura digital. En aquesta ocasió, el cicle s’organitza en col·laboració amb la Biblioteca Pública de Lleida.


Totes les sessions tindran lloc entre les 18.30-20 h a la Biblioteca Pública de Lleida, Rambla d’Aragó, 10. L’assistència és lliure i gratuïta, però heu d’emplenar el formulari.

Programa

Sessió 1 (20 de març): sessió sobre el llibre electrònic, formats disponibles (epub, mobipocket, pdf..), els dispositius que podem trobar al mercat (e-readers, tauletes, smartphones…), DRM i les tecnologies que utilitzen (e-ink, pantalles tàctils, connectivitat…).

Sessió 2 (21 de març): s’aprofundirà en l’ús dels programes disponibles per a la gestió dels continguts digitals que tenim en la nostra col·lecció. Es treballarà en com generar els nostres propis documents en un format compatible amb els nostres dispositius o com realitzar el canvi i la conversió de format dels documents que ja tinguem. S’hi presentaran altres webs d’interès (uoc, autoedició, biblioteques, arxius, recursos…).

Formulari d’inscripció

5 comentaris »

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.