Xerrada “Posicionament a la xarxa”

Escrit per el febrer 28, 2013 - 9:35 3 comentaris

El Punt UOC de la Seu d’Urgell organitza el proper 16 d’abril aquesta xerrada sobre l’e-commerce, un tema de gran actualitat.

No ens ha d’estranyar que diaris com el de la imatge parlin obertament de la fi del comerç tradicional. “Tots a la xarxa” sembla ser la consigna que se sent en aquesta segona dècada del segle XXI. I ara toca que els serveis i el comerç es vagin posicionant a Internet. Però tenir un web no vol dir tenir presència a Internet. Cal que els usuaris i els consumidors dels nostres productes ens trobin. Cal que ens visitin. Cal que facin servir els nostres serveis o comprin els productes que estem oferint en línia. Cal que els usuaris ens tinguin present en les seves accions de comerç electrònic. Tenir un aparador a Internet exigeix una sèrie de requisits i unes tasques especials que cal aprendre i adoptar. Si no s’és actiu en aquest sentit, serem invisibles i no podrem formar part del nou món que s’albira en el vessant del comerç en línia.

Les xifres que s’esperen pels propers anys en e-commerce són espectaculars. Via mòbil, molts dels usuaris determinaran seleccions, compres i fins i tot pagament. El m-commerce ja comença a donar xifres clares.

Si us interessa aquest tema no us podeu perdre la xerrada que Antoni Albert, col·laborador docent dels Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació de la UOC, farà el dia 16 d’abril a les 20 h al Punt UOC de la Seu d’Urgell (plaça de les Monges, 3a planta).

Per assistir cal que uns inscriviu al Punt UOC de la Seu d’Urgell enviant un correu a l’adreça següent: palturgell@uoc.edu

 

3 comentaris »

  • Angela says:

    Hola, estas charlas después no son subidas a la red para que personas que no podemos asistir tengamos la oportunidad de ver una grabación?

    saludos

  • UOC says:

    Ángela, lamentablemente no grabamos en vídeo todas las actividades que realizamos. Si te interesa, puedes darte de alta en el RSS del blog para estar al tanto de las novedades. Saludos y gracias por tu comentario.

  • El SEO (Search Engine Optimization) s’ha convertit en una de les principals claus d’èxit de tot negoci a internet. Encara que ningú ens pot garantir els primers llocs a Google (si el nostre nínxol de mercat està saturat) els propietaris/es d’un negoci a internet no han de veure les tècniques SEO de posicionament orgànic com un enemic si no com un aliat que els ajudarà a donar-se a conèixer dins el mar immens de la xarxa. Com bé diu l’article, els mercats estan fent el salt a internet com a medi d’expansió i de donar a conèixer els seus productes. La web és el cotxe, el SEO la benzina que el fa moure 🙂

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.