Cicle de debats “Fra_casos oportuns”

Escrit per el març 17, 2013 - 10:13 No hi ha comentaris

Per al proper 15 de maig us proposem a Granollers una nova edició d’aquest cicle adreçat a la valorització empresarial i personal del fracàs.

L’objectiu del cicle, organitzat per la UOC Business School, és transmetre la valorització del fracàs com un instrument molt útil per a l’emprenedoria, la gestió i la direcció d’empreses. A més vol donar a conèixer les oportunitats de negoci i desenvolupament en analitzar les experiències d’empreses que han resultat un absolut fracàs, però que han servit per a la transformació empresarial.

Aquesta edició, que se celebra per primera vegada a Granollers, comptarà amb els testimonis de Josep Albertí, emprenedor i microempresari, fundador i gerent de Grera.net (xarxa social de negocis per a empreses) i Estelades.cat , i de Jordi Torrent, director de comunicació de LetsBonus ( plans d’oci internacional).

La jornada tindrà lloc el dia 15 de maig a les 19.00 h a la seu de Can Muntanyola, centre de serveis a les empreses de l’Ajuntament de Granollers (c. del Mig, 22. Polígon industrial Palou Nord). Per a més informació i inscripcions, consulteu aquest web.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.