“Vendre per internet, com ho puc fer?” (“Seminaris en xarxa”)

Escrit per el març 4, 2013 - 10:59 3 comentaris

El dia 21 de març us convidem a assistir a aquesta conferència, la segona del cicle “Seminaris en xarxa”.

Els “Seminaris en xarxa” són una experiència pilot organitzada per la UOC amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roquetes i el Consell Comarcal de la Terra Alta. Mitjançant l’aprofitament de les noves tecnologies que actualment tenim a l’abast connectarem en xarxa Roquetes i Gandesa per tal de sumar esforços i optimitzar molt millor els recursos disponibles, fent que aquests seminaris es puguin seguir indistintament des de qualsevol de les dues seus i possibilitant la participació activa via internet.

La xerrada anirà a càrrec de Joan Iglesias, enginyer en telecomunicacions i soci d’empatica.net, i tractarà sobre com es pot utilitzar la xarxa per vendre productes i serveis. Començarà a les 19 h i tindrà lloc al Consell Comarcal de la Terra Alta, c/ de la Bassa d’en Gaire, 1, Gandesa. També la podreu seguir per videoconferència des del Casal de Joves, carrer del Canal, 11, Roquetes.

L’assistència és lliure i gratuïta, però cal que us hi inscriviu emplenant el formulari següent:

Formulari d’inscripció

 

 

3 comentaris »

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.