Conferència “La llengua catalana. Del pensament filològic a la interpretació política”

Escrit per el maig 30, 2013 - 11:36 No hi ha comentaris

Per al 13 de juny us proposem a Falset aquesta conferència a l’entorn d’alguns temes d’actualitat relacionats amb la llengua catalana.

catala

La xerrada anirà a càrrec de Marcel·la Andreu, filòloga, màster en Tractament informàtic del llenguatge i consultora de la UOC. S’hi aportaran algunes reflexions sobre la incidència de les persones sobre la llengua, en aquest cas la llengua catalana, i la seva evolució. Així, partint d’algun exemple sobre ortografia i etimologia, es vol reflexionar sobre el simple fet que les persones i el seu punt de vista, la perspectiva des de la qual es miren un tema, pot fer canviar els aspectes lingüístics.

La xerrada tindrà lloc el dia 13 de juny a les 19.00 h a la seu del Consell Comarcal del Priorat (pl. de la Quartera, 1, 43730, Falset). L’assistència és lliure i gratuïta, però està limitada a l’aforament de la sala.

logo_consell_copia CPNLcC_actual

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.