UOCTalk Terrassa: Turisme i xarxes socials

Escrit per el maig 30, 2013 - 12:15 No hi ha comentaris

El proper 4 de juny reflexionarem a Terrassa sobre la creixent relació entre turisme i xarxes socials.

100311_xarxes_socials
Preparem de manera diferent les nostres vacances amb les xarxes socials? L’experiència de viatjar s’enriqueix amb les xarxes socials? Què ens aporten les xarxes socials a l’hora de preparar un viatge? I mentre el duem a terme? Aquestes són algunes de les qüestions que Oriol Miralbell, doctor en Societat de la Informació i del Coneixement i professor dels Estudis d’Economia i Empresa de la UOC en l’àmbit del Turisme,  i Lídia Corredera, responsable de Comunicació Online B2C de l’Agència Catalana de Turisme i consultora de la UOC, ens ajudaran a entendre millor.

La jornada està coorganitzada per UOC Alumni i la Xarxa Territorial de la UOC, i tindrà lloc el dia 4 de juny a les 19.00 ha la Seu de la UOC de Terrassa (carrer Colom, 114), si bé també la podreu seguir des de les seus de Tortosa i de València per videoconferència. Per a més informació i inscripcions, consulteu aquest enllaç.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.