Xerrada “Eines per a la gestió de projectes de traducció” (Madrid)

Escrit per el juliol 30, 2013 - 11:03 No hi ha comentaris

Els Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC organitzen el dia 25 de setembre a Madrid aquesta xerrada en el marc de presentació del nou Màster de Traducció especialitzada.

gestio_traduccio

La xerrada anirà a càrrec del director acadèmic, Antoni Oliver, i tractarà sobre diverses eines genèriques útils per a la gestió de projectes de traducció. Tindrà lloc el dia 25 de setembre a las 18.00 h a la seu de la UOC de Madrid (Plaza de las Cortes, 4).

Un cop finalitzada la xerrada (d’una 1 hora i 30 minuts aproximadament), es farà una presentació de l’oferta de la UOC en el camp de la traducció i es presentarà el nou Máster de Traducció especialitzada i la seva oferta relacionada.

Per a més informació i inscripcions, consulteu l’enllaç següent.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.