Activitats a l’entorn de l’autisme (cicle “Experiències al WOK”)

Escrit per el setembre 25, 2013 - 16:12 Un comentari

El proper 4 d’octubre us proposem que participeu en un seguit d’activitats a l’entorn de l’autisme que tindran lloc a Tortosa.

puzle-autisme-6-cm
En primer lloc, el psicòleg Xavier Altadill donarà la xerrada “Pautes per conviure amb l’Asperger”. A continuació tindrà lloc la presentació del Centre de Recursos en Trastorn de l’Espectre Autista Catalunya Central (CR TEA CC), projecte promogut per Rosa Serrano, docent col·laboradora de la UOC, que va guanyar el concurs d’idees UOC & Plugged l’any 2012.

Finalment, es presentarà el llibre Puzle de contes. Aquest llibre està format per 12 contes que tracten diferents aspectes de l’autisme i l’han escrit 12 autors diferents i l’han il·lustrat també 12 autors diferents. Tant el Centre com el llibre seran presentats per Rosa Serrano.

“Experiències al WOK” és un cicle de xerrades impulsat conjuntament per la UOC i l’Associació de Dones Emprenedores de les Terres de l’Ebre (ADEDE) amb l’objectiu de crear nous espais oberts a la ciutadania per compartir coneixement.

L’acte tindrà lloc a les 19.00 h a la Seu de la UOC a Tortosa (c/ Alfara de Carles, 18). L’activitat és oberta i gratuïta, però cal que us hi inscriviu emplenant el formulari següent:
Formulari d’inscripció

Un comentari »

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.