Activitats dels Estudis d’Arts i Humanitats

Escrit per el setembre 17, 2013 - 10:06 No hi ha comentaris

Us animem a participar en alguna de les activitats que els Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC organitzen els mesos de setembre i octubre.

durro

Es tracta de tres activitats molt diferents entre si però d’un gran interès per a qualsevol persona amb inquietuds culturals. Totes les activitats són gratuïtes, però us hi haureu d’inscriure a través dels enllaços respectius.

  • Ruta del romànic 1. La Vall de Boí (28 de setembre). Visita a algunes de les esglésies romàniques més emblemàtiques de la Vall de Boí. A partir de les visites a les esglésies romàniques, s’hi tractaran temes com ara el concepte i els orígens de l’art, la divinitat en clau de gènere o les teories de Freud sobre el malestar en la cultura. Per a més informació i inscripcions, cliqueu aquest enllaç.
  • Conferència “Una cultura sense Estat, un Estat sense cultura?” (3 d’octubre). A càrrec de Josep Maria Muñoz, director de la revista L’Avenç, que conversarà amb el professors dels Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC Josep-Anton Fernàndez i Teresa Iribarren. La conferencia tindrà lloc a les 18.30 h al Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats de Catalunya (Rambla Catalunya, 8, pral., Barcelona). Per a més informació i inscripcions, cliqueu aquest enllaç.
  • II Seminari “Els reptes de l’edició digital” (10 d’octubre). Seminari organitzat pel postgrau Llibre i lectura en la societat de la informació UOC-Grup 62, dels Estudis d’Arts i Humanitats. L’activitat tindrà lloc a la seu de la UOC de l’avinguda Tibidado, 39-43 (Barcelona). Per a més informació i inscripcions, cliqueu aquest enllaç.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.