Jornada d’Experiència d’Usuari 2013

Escrit per el setembre 25, 2013 - 14:14 No hi ha comentaris

Des de la UOC us recomanem aquesta jornada, centrada en el disseny de tauletes i emmarcada en els programes en Multimèdia i Interacció Persona-Ordinador , que tindrà lloc el dia 10 d’octubre a Barcelona.

Big_Data_UOC

Es tractaran els diferents aspectes del disseny centrat en l’usuari per a aquests dispositius, cada vegada més presents. Així mateix, es discutiran les estratègies i les millors pràctiques sobre el procés de disseny de webs i apps tenint en compte les tauletes: la millor forma d’analitzar usuaris, les seves necessitats i requisits, com dissenyar, prototipar i avaluar iterativament.

La jornada tindrà lloc el 10 d’octubre, a les 16.00 h, a la seu del Mobile World Centre (c/ Fontanella, 2, Barcelona). Per a més informació i inscripcions, consulteu el següent enllaç.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.