Presentació del llibre “Puzle de contes”

Escrit per el setembre 9, 2013 - 11:29 Un comentari

El 14 de setembre a les 11 h es presentarà a la seu de la UOC a Reus el llibre “Puzle de contes”. El llibre està format per 12 contes que tracten diferents aspectes de l’autisme. L’han escrit 12 autors diferents i l’han il·lustrat també 12 autors diferents. Els 12 autors són: Eduardo Naya, Queralt Burgaya, Chusé Lodois Sola, Albert Mialet, Andreu Sotorra, Sandra Rius, Manel Justícia, Miquel Montoriol, Pep Molist, Salvador Garriga, Joan Ros i Montse Lari ; i els il·lustradors han estat Mayte Sánchez Sempere, Héctor Herrera, Laura Hierro, Cristina Zafra, Valentí Gubianas, Miguel Gallardo, Roser Capdevila, Eva Sánchez, Adam Engle, Nicolás Bortheiry i Issac Bosch-Annabel Sardans.

puzle-autisme-6-cm
Amb la compra del llibre es fa possible que una psicòloga doni servei d’assessorament gratuït a les famílies de persones amb TEA durant tot un any. El CR TEA CC és un projecte promogut per Rosa Serrano, docent col·laboradora de la UOC, i va guanyar el concurs d’idees UOC & Plugged l’any 2012 (http://mentsobertes.uoc.edu/plug/idea?id=150).

A la presentació participaran els autors Sandra Rius i Andreu Sotorra, a més de la directora del CR TEA CC Rosa Serrano i la psicòloga de la mateixa institució Núria Corominas.

Per a confirmar la vostra assistència empleneuaquest formulari.

Un comentari »

 • Rosa Serrano says:

  Hola,

  Hi ha un error. On diu:
  Amb la compra del llibre s’hi té dret a l’ús gratuït del servei de psicologia del Centre de Recursos del Trastorn de l’Espectre Autista de la Catalunya central (CR TEA CC) durant tot un any. El CR TEA CC és un projecte promogut per Rosa Serrano, docent col·laboradora de la UOC, i va guanyar el concurs d’idees UOC & Plugged l’any 2012 (http://mentsobertes.uoc.edu/plug/idea?id=150).

  Hauria de dir: Amb la compra del llibre es fa possible que una psicòloga doni servei d’assessorament gratuït a les famílies de persones amb TEA durant tot un any.

  És un xic diferent…

  Rosa

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.