Dominant el mig camp a internet. Cicle “Descobreix… el posicionament a internet”

Escrit per el setembre 10, 2013 - 12:08 4 comentaris

A la pràctica de qualsevol esport les tàctiques de control del terreny de joc són tan importants o més que les habilitats dels esportistes. Saber situar-se, ocupar un espai i  negar-li el seu ús al rival, estar a la millor posició per aprofitar l’oportunitat del remat o atrapar un rebot, triar la trajectòria que et permet esgarrapar mil·lèsimes de segons al crono i dificultar que t’avancin… el domini de l’espai és la clau de la victòria!

ratoli

Igual que un equip o un esportista estudia i elabora tàctiques per a dominar el terreny de joc, hem de fer amb el nostre negoci. En un món cada cop més digital dominar l’espai d’Internet és clau:  aconseguir que ens trobin a nosaltres abans que a la competència, controlar les crítiques que poden arruïnar la nostra reputació i associar el nostre negoci a una imatge de competència i solvència són vitals per a sobreviure.

Els dies 10 d’octubre a Tortosa i 17 d’octubre a Terrassa, el docent col·laborador de la UOC Antoni Albert ens donarà les claus perquè puguem elaborar una estratègia de posicionament a Internet per al nostre negoci. Es podrà participar en aquestes sessions indistintament des de les seus de la UOC a Tortosa i a Terrassa, que estaran connectades per videoconferència. A la primera sessió (presencialment a Tortosa i per videoconferència des de Terrassa) Toni Albert ens parlarà dels conceptes i estratègies per a elaborar el nostre pla; a la segona sessió (presencial a Terrassa i virtual des de Tortosa) aprofundirem una mica més mostrant algunes eines que ens poden ajudar en aquesta tasca.

 

Lloc

–          10 d’octubre a les 19 h. Seu de la UOC a Tortosa (presencial). C/Alfara de Carles, 18

–          10 d’octubre a les 19 h. Seu de la UOC a Terrassa (videoconferència). Vapor Universitari de Terrassa, carrer Colom 114

–          17 d’octubre a les 19 h. Seu de la UOC a Tortosa (videoconferència). C/Alfara de Carles, 18

–          17 d’octubre a les 19 h. Seu de la UOC a Terrassa (presencial). Vapor Universitari de Terrassa, carrer Colom 114

4 comentaris »

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.