Smartphoto a la Garrotxa. Cicle Píxel

Escrit per el octubre 31, 2013 - 13:41 Un comentari

ATENCIÓ, AQUESTA ACTIVITAT HA ESTAT ANUL·LADA.

El 16 de novembre tindreu l’oportunitat de participar en aquest taller de fotografia de paisatges amb dispositius mòbils o amb càmeres rèflex que la UOC organitza a la Garrotxa. Una activitat que forma part del cicle d’activitats sobre fotografia Píxel que s’organitza a la xarxa territorial de la UOC

Foto

Els smartphones i tauletes es van fent  cada dia més útils i omnipresents  en diferents àmbits. El de la fotografia n’és un en què aquesta presència es fa molt evident. Els dispositius mòbils resulten útils al fotògraf tant a l’hora de consultar informació com a l’hora de capturar imatges.  De fet, els dispositius mòbils acumulen tantes possibilitats i aplicacions que estan començant a desplaçar d’altres més específics com ara les càmeres compactes de fotografia o els GPS.

Si us interessa conèixer les particularitats de la fotografia  de paisatges feta amb dispositius mòbils o amb càmeres rèflex, el 16 de novembre teniu l’oportunitat de participar en el taller de fotografia de paisatges que la UOC organitza a la Garrotxa. De la mà d’Antoni Marín, professor del Grau Multimèdia de la UOC, els assistents participaran en una sessió pràctica que combinarà explicacions sobre el terreny amb la presa de fotografies a la zona de la Fageda, lloc ideal durant les dates previstes a causa de la seva riquesa cromàtica.

L’activitat es desenvoluparà entre les 10.00 h i les 13.00 h i és totalment gratuïta i oberta a tothom; no cal ser estudiant de la UOC, només  heu d’emplenar el formulari que trobareu a continuació. El  punt de trobada es comunicarà als inscrits per correu electrònic pocs dies abans de la realització del taller.

Per tal de poder participar-hi, els assistents han de portar un smartphone o tauleta.  Les fotografies, que es plantejaran com a pràctiques, es podran fer amb càmera rèflex, amb càmera compacta o amb la pròpia càmera del dispositiu mòbil.

Formulari d’inscripció

logo_blau_uoc  logo fes color

Un comentari »

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.