“Conviure amb l’autisme” (cicle “Experiències al WOK”)

Escrit per el febrer 24, 2014 - 22:22 No hi ha comentaris

Per al proper 21 de març us proposem a Salt aquesta xerrada que tractarà sobre com es veu es veu l’autisme des del punt de vista de la família i del terapeuta.

puzle-autisme-6-cm

En primer lloc,  Rosa Serrano, docent col·laboradora de la UOC, que va guanyar el concurs d’idees UOC & Plugged l’any 2012, ens explicarà  què significa viure amb un fill amb autisme. A continuació, Núria Corominas, psicòloga del Centre de Recursos en Trastorn de l’Espectre Autista Catalunya Central (CR TEA CC), explicarà què és l’autisme i les teràpies domiciliàries. Finalment, Rosa Serrano i Núria Corominas   presentaran breument el CR TEA CC i el llibre Puzle de contes, format per 12 contes que tracten diferents aspectes de l’autisme escrits per 12 autors diferents i  il·lustrat també per 12 autors.

La jornada tindrà lloc a la seu de la UOC a Salt (Factoria Cultural Coma Cros), carrer Sant Antoni, 1, el dia 21 de març a les 18.00 h. L’activitat és lliure i oberta a tothom, però cal que empleneu el formulari següent:

Amb el suport de:

ddgi221ap_petit

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.