“Innovació i empresa social com alternativa viable” (cicle “Idees X Business”)

Escrit per el febrer 27, 2014 - 15:54 No hi ha comentaris

El proper 20 de març tindrà lloc a Reus la segona sessió del cicle “Idees X Business“, una iniciativa adreçada a emprenedors, professionals i empresaris, i impulsada per REDESSA, Mas Carandell i la UOC amb l’objectiu d’acostar idees noves, innovadores o poc conegudes al teixit econòmic i empresarial de Reus i el Camp de Tarragona.

IxB

Aquesta vegada parlarem d’innovació i empresa social i comptarem amb Jordi Juanós, consultor dels programes MBA en Social Entrepreneurship i el Postgrau d’Emprenedors socials de la UOC Business School, que impartirà la primera part de la jornada. L’empresa social és un concepte de fer negocis basat en el compromís social. Sota aquesta denominació podem trobar no només empreses que presten serveis de caràcter social, sinó també altres empreses o organitzacions que en la seva pràctica diària respecten els valors d’equitat, sostenibilitat i justícia. Jordi Juanós ens parlarà d’aquest tipus d’iniciatives des del punt de vista de la innovació i l’emprenedoria i de la seva importància en el context actual, aportant exemples a escala internacional. Completarem la jornada amb la presentació de les empreses Som Energia, Fundació Formació i Treball, i Triodos Bank.

Programa

  • 9.30 h – 10.30 h  “Innovació i empresa social com alternativa viable”, Jordi Juanós
  • 10.30 h – 11.30 h Presentació d’experiències d’empreses socials.  Participen: Xavier Prats, soci de Som Energia al Camp de Tarragona; Marina Arnau, directora de la Fundació Formació i Treball a Tarragona; Joan Antoni Melé, sotsdirector general de Triodos Bank.
  •  11.30 h debat

Per a inscriure-us-hi, cal que empleneu aquest formulari.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.