Seminari “Introducció a la PNL” (Salt)

Escrit per el febrer 24, 2014 - 13:10 No hi ha comentaris

 

ATENCIÓN, ESTA JORNADA HA QUEDADO ANULADA

Us animem a participar en aquesta activitat que organitza el col·lectiu d’estudiants i graduats que formen el Grup de Psicologia de la UOC el 7 de març a les 17.00 h a Salt.

PNL_UOC_Madrid_noviembre

El seminari, eminentment pràctic, serà impartit per Maru Dávila, coach i trainer de PNL (certificada per John Grinder, cocreador de PNL) i hi obtindràs una primera visió de la PNL (programació neurolingüística), que és una pràctica que codifica com organitzem els nostres pensaments, sentiments, llenguatge i comportament i, per tant, ofereix models que ens permeten canviar la nostra manera de pensar i actuar.

La jornada tindrà lloc a la seu de la UOC a Salt (Factoria Cultural Coma Cros), carrer Sant Antoni, 1. Podeu consultar el programa complet del seminari i formalitzar la vostra inscripció des d’aquest enllaç.

Amb el suport de:

ddgi221ap_petit

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.