Conferència “Economia sostenible 2.0, el present de l’economia del futur” (“Experiències al WOK”)

Escrit per el març 27, 2014 - 11:13 No hi ha comentaris

Per al dia 30 d’abril us proposem a Salt aquesta interessant conferència que també podreu seguir per videoconferència des de Tortosa.

Foto

L’economia sostenible és un patró de creixement econòmic que concilia desenvolupament econòmic, social i ambiental amb una economia productiva que afavoreix el treball de qualitat i la cohesió social per tal de garantir un ús racional dels recursos naturals i satisfer les necessitats de les generacions presents i les futures.

Quin impacte tindrà internet en l’economia del futur? Quines oportunitats ens ofereix l’economia 2.0? Podem crear una economia sostenible? Tenim alguna vacuna contra l’economia especulativa? Internet pot dinamitzar la sostenibilitat ambiental, social i econòmica? I en quin àmbit?

També ens endinsarem en una metodologia per al desenvolupament social basada en la biografia i l’economia associatives i en les experiències d’una empresa innovadora. Així mateix, aquesta xerrada està vinculada a un taller sobre com crear una botiga en línia que es farà el 5 de maig a la seu de Salt.

Aquesta activitat s’emmarca dins el cicle “Experiències al WOK”, iniciativa que posa les seus territorials de la universitat a l’abast de tota la nostra comunitat i de la ciutadania en general per tal que aquells que vulgueu compartir de forma altruista el vostre coneixement, habilitats o expertesa pugueu fer ús d’aquests espais. Aquesta iniciativa pretén sobretot donar visibilitat a les persones que estan treballant en diferents camps relacionats amb la innovació, la tecnologia, la gestió empresarial, la cooperació, etc., amb l’objectiu que ens apropin les seves experiències per tal que puguin enriquir altres projectes o estimular-ne de nous.

La xerrada anirà a càrrec d’Oriol Costa, president de Dynamis, codirector de la Fira ECOSÍ i director de saviae.com i d’essavia.com. L’acte tindrà lloc el dia 30 d’abril a les 19.00 h a la seu de la UOC de Salt (c. Sant Antoni, 1), si bé també el podreu seguir per videoconferència des de la seu de la UOC de Tortosa (c. Alfara de Carles, 18). L ’assistència és lliure i gratuïta, però heu d’emplenar el formulari següent:

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.