Material del taller de gamificació a l’aula “10 punts per Gryffindor”

Escrit per el març 25, 2014 - 13:31 No hi ha comentaris

Aquí sota teniu la presentació que van utilitzar Daniel Riera, Director del Grau d’Informàtica de la UOC, i Joan Arnedo, Professor dels Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació de la UOC, al taller de gamificació a l’aula “10 punts per Gryffindor” que va tenir lloc el passat 18 de març, de manera distribuïda, a les seus de la UOC a Madrid i Sevilla en el marc del cicle de HAZtividades d’aplicació de les Noves Tecnologies en Educació per a professors d’escoles, col·legis i instituts promogut per la UOC i l’associació Espiral.

Aquí teniu també l’entrevista que el programa “La lanzadera” de Radio Exterior de España va realitzar als dos professors, Daniel Riera i Joan Arnedo, sobre gamificació (8 primers minuts):

Finalment, si voleu, podeu consultar la conversa que es va produir a Twitter amb el hashtag #UOCgamificacion


Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.