Material del workshop UOC Empresa sobre gamificació

Escrit per el març 25, 2014 - 13:04 No hi ha comentaris

Aquí sota teniu la presentació que van utilitzar Daniel Riera, Director del Grau d’Informàtica de la UOC, i Joan Arnedo, Professor dels Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació de la UOC, al taller de gamificació que va tenir lloc el 18 de març, de manera distribuïda, a les seus de la UOC a Madrid i Sevilla en el marc del cicle de HAZtividades promogut per l’oficina de UOC Empresa i que persegueix apropar als professionals de Recursos Humans les últimes tendències i innovacions en matèria d’aprenentatge corporatiu.

Aquí teniu també l’entrevista que el programa “La lanzadera” de Radio Exterior de España va realitzar als dos professors, Daniel Riera i Joan Arnedo, sobre gamificació (8 primers minuts):

Finalment, si voleu, podeu consultar la conversa que es va produir a Twitter amb el hashtag #UOCgamificacion


Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.