Workshop professional sobre gamificació

Escrit per el març 4, 2014 - 9:15 No hi ha comentaris

En el marc del cicle de “HAZtividades” promogut per UOC Empresa i la Seus de la UOC, i adreçat a apropar als professionals de Recursos Humans les últimes tendències i innovacions en matèria d’aprenentatge corporatiu, us volem convidar a aquest nou i quart workshop que tindrà lloc el dimarts 18 de març a les 9:30h y que es farà de manera distribuïda a les seus de la UOC a Madrid i a Sevilla.

4663313459_9a0ba5bfd6_z

La gamificació és un dels conceptes que més està marcant l’actualitat. Té impacte a molts nivells, però especialment en empreses, ja siga com a eina de marketing o per millorar processos interns. Cada cop és major el nombre d’empreses que la fan servir tan per a la fidelització de clients com per a treballar la motivació i l’engagement dels seus propis treballadors.

La sessió tractarà d’explicar què és la gamificació i de quina manera s’ha d’aplicar per tal que els resultats siguen els esperats, i al taller es treballarà el disseny d’un projecte de gamificació per a la formació interna de l’organització. Tots dos correran a càrrec de Daniel Riera, Director del Grau d’Informàtica de la UOC, i Joan Arnedo, Professor dels Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació de la UOC.

Pots consultar tota la informació i inscriure’t a aquesta activitat des d’aquest enllaç.

A més, si vols, pots participar-hi i seguir la sessió a Twitter amb el hashtag #UOCgamificacion i a @UOCmadrid i @UOCsevilla.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.