Cicle de conferències: “La traducció: una professió en expansió, una via de compromís”

Escrit per el març 5, 2014 - 12:30 No hi ha comentaris

En el marc dels actes de celebració dels 15 anys dels estudis de Llengua i Literatura Catalanes a la UOC, el 27 de març i el 3 d’abril tindrà lloc una nova edició del cicle “Parlen els experts”, organitzat conjuntament entre els Estudis d’Arts i Humanitats de la UOC i el Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya.

translation

El cicle se centrarà en la pràctica de la traducció en dues vessants complementàries: l’exercici de la professió, d’una banda, i, de l’altra, diverses experiències de traducció voluntària. El cicle consta de dues sessions, cadascuna amb tres presentacions i col·loqui final.

  • Dijous, 27 de març de 2014. 18.30 h. La traducció com a professió” 
  • Dijous, 3 d’abril de 2014. 18.30 h.Projectes voluntaris i col·laboratius de traducció”

Les sessions començaran a les 18.30 h a la Sala Ramon Fuster del Col·legi de Doctors i Llicenciats (Rambla de Catalunya, 8). Per a més informació, consulteu aquest enllaç.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.