UOCTalk Igualada: “La nostra salut amb les TIC”

Escrit per el març 27, 2014 - 15:34 No hi ha comentaris

El dia 8 d’abril tindrà lloc a Igualada una nova sessió de UOCTalk Igualada, una iniciativa de sessions bimensuals en què els membres de la comunitat UOC i els ciutadans de la comarca aporten i intercanvien les seves experiències i coneixements sobre diversos temes d’interès.

20131030_Igualada

La sessió pretén fer una anàlisi i reflexió de l’ús que fem les persones de les TIC per a la cura de la salut. Per fer-ho, es proposarà una anàlisi pautada dels recursos, les aplicacions, els webs, etc., que usen els participants a la sessió i a partir d’aquí s’intentarà fer una síntesi dels aspectes més rellevants que puguin ser útils.

Tot  i que no és imprescindible, es convida als assistents que duguin a la sessió els dispositius (smartphone, tauleta, portàtil etc.) i enllaços que normalment usin per a temes relacionats amb la salut (cerca d’informació, consulta d’història clínica, gestió de visites, etc.).

La sessió anirà a càrrec d’Eulàlia Hernández, professora del Màster universitari en Psicologia, Salut i Qualitat de Vida, i tindrà lloc el dia 8 d’abril a les 19.00 h a la Biblioteca Central de Igualada, plaça Cal Font. Per a més informació i inscripcions, consulteu aquest enllaç.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.