Taller “Educació emocional per a adolescents: l’Akademia Tortosa” (“Experiències al WOK”)

Escrit per el abril 30, 2014 - 20:34 No hi ha comentaris

El dia 8 de maig us proposem a Tortosa, dins el cicle Experiències al WOK, aquest taller que vol promoure l’educació emocional dels joves entre 16 i 22 anys. 80283499

L’objectiu és dotar aquests joves d’eines per créixer harmònicament i íntegres tant des de l’àmbit personal com professional, abordant principalment tres grans eixos:

  • L’autoconeixement
  • Desenvolupament personal i lideratge de valors
  • Propòsit vital i vocació professional

El taller anirà a càrrec de David Gámez, llicenciat en Pedagogia, amb una amplia formació en coaching. Docent de la URV, tutor de la UDL, professor i tutor a l’IOC, col·laborador de la UOC, gestor del coneixement i de les competències a l’IES de l’Ebre, és director de l’Akademia Tortosa. També comptarem amb la presencia de Ricard González Castelló, coordinador de l’Akademia, i alguns joves que estan participant en el projecte de l’Akademia.

Aquest taller s’emmarca dins el cicle “Experiències al WOK”, iniciativa que posa les seus territorials de la universitat a l’abast de tota la nostra comunitat i de la ciutadania en general per tal que aquells que vulgueu compartir de forma altruista el vostre coneixement, habilitats o expertesa pugueu fer ús d’aquests espais. Aquesta iniciativa pretén sobretot donar visibilitat a les persones que estan treballant en diferents camps relacionats amb la innovació, la tecnologia, la gestió empresarial, la cooperació, etc., amb l’objectiu que ens apropin les seves experiències per tal que puguin enriquir altres projectes o estimular-ne de nous.

L’activitat tindrà lloc el dia 8 de maig a les 19.00 h a la seu de la UOC de Tortosa (c. Alfara de Carles, 18). L ’assistència és lliure i gratuïta, però heu d’emplenar el formulari següent:

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.