Torna l’Scratch Day a la UOC!

Escrit per el abril 30, 2014 - 16:25 Un comentari

El proper  17 de maig tornem a celebrar per segon any més el dia mundial de l’Scratch. L’Scratch és un llenguatge informàtic ideal per a iniciar-se al món de la programació, especialment adequat per a nens, per això us animem a venir amb el vostre fill/a i aprendre junts.

imgDavant_inventa_v3

Podeu apuntar-vos a qualsevol de les 6 seus territorials de la UOC que participen: Sevilla, València, Tarragona, Sant Feliu de Llobregat, Lleida i Salt.  L’activitat durarà de 9.30  a 14 h i n’aprendreu de forma molt divertida de la mà de voluntaris i professors dels Estudis d’Informàtica, Multimèdia i Telecomunicació de la UOC.

Per participar únicament heu d’inscriure-us amb el vostre fill/a emplenant el següent formulari . No n’hi ha requisits de coneixements previs, però enrecordeu-vos de portar el vostre portàtil el dia de l’activitat per poder seguir el taller!

Aquesta activitat és gratuïta i oberta a tothom, s’adreça a pares o mares que poden portar fins a un màxim de 2 nens. L’edat recomanada dels nens és de 8 a 12 anys.

Em vull inscriure a la:
Seu de Sevilla
Seu de València (atenció, aquesta sessió ha estat anul·lada)
Seu de Tarragona
Seu de Sant Feliu de Llobregat
Seu de Salt
Seu de Lleida

Un comentari »

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.