Taller Experiències “#HootSuite per la gestió de Social Mèdia”

Escrit per el maig 20, 2014 - 10:54 No hi ha comentaris

És molt habitual, hui en dia, tindre un compte a Facebook, un perfil a Twitter, a LinkedIn…  Si, a més, et preocupes per crear la teua marca personal, en el procés de branding és també probable que interactues d’alguna forma amb diferents grups de LinkedIn o que seguisques determinats hashtags per estar a dia de certs temes.

Foto

Gestionar tota eixa informació requerix bastant de temps, molt més en el cas que sigues un professional dels Social Media i gestiones diferents clients; i, a eixa dedicació, també  se li han d’afegir totes les dades necessàries per la connexió, usuaris i contrasenyes que variaran d’un a un altre.

Davant esta quantitat d’elements a controlar, qualsevol ajuda és ben rebuda, i amb eixa finalitat la seu de la UOC a Sevilla convoca el seu particular #HootUpUOC.

Però, això què és? Vos podríeu preguntar facilment; afortudament, la resposta és senzill.

#HootUpUOC és un taller que celebrarem a la seu de la UOC a Sevilla (Avda. Torneo, 32) el dimarts 3 de juny de 10:oo a 14:oo. En este taller, Lucía Montero, Alumni de la UOC i Embaixadora de HootSuite ens mostrarà com esta aplicació, que compta amb una versió gratuïta, pot ajudar-nos de manera senzilla a controlar els nostres perfils i comptes a les xarxes socials, a més d’altres funcionalitats.

I què cal per assistir? Senzill, només t’has d’inscriure en este enllaç i vindre el dia 3 de juny a les 9:30 a la seu de la UOC a Sevilla amb el teu portàtil, tablet o smartphone.

T’hi esperem!

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.