smartPYME (beta test) periodistes, experiències i realitat 3d

Escrit per el maig 8, 2014 - 12:00 No hi ha comentaris

El dimarts 20 de maig a les 19h a la seu de la UOC a Sevilla (Avda. Torneo, 32) torna smartPYME (beta test), un esdeveniment organitzat per la Business School de la UOC en col·laboració amb Proyecto Minerva.

https://www.flickr.com/photos/dave77459/3149978129/sizes/z/in/photostream/

Al proper smartPYME (beta test) podràs conéixer el projectes de:

  • NUCLEUS MEDIA, una empresa especialitzada en la intermediació entre creadors i consumidors. El seu primer producte és  NUCLEUSINFO, una plataforma online d’información periodística sense control editorial i sense censura.
  • Sevilla y tú. Descobreix els aspectes menys coneguts de Sevilla, a través de la seua cultura, la seua història i el seu art, amb experiències que no oblidaràs.
  • La Sibila, permet observar a través d’un dispositiu portàtil una reconstrucció 3D d’un espai cultural desaparegut, contextualitzant les restes observades.

Pots apuntar-te al formulari que trobaràs en este enllaç per ser betatester d’estos tres projectes.

smartPYME seria impossible sense l’ajuda dels nostres coaches: Dolores Ordóñez, consultora d’innovació a Barrabés Next; Javier Padilla, CEO de Moodyo; Javier Pérez Caro, Consultor i soci de Walnuters, i Ana Isabel Jiménez, professora de la UOC Business School i experta en start ups. Amb ells, farem un beta test de les idees dels emprenedors que ens visiten i els oferirem espai per la millora, consells i assessorament expert.

smartPYME (beta test) promou la col·laboració entre emprenedors i empreses amb projectes consolidats, i emprenedors que tot just acaben de posar en marxa els seus projectes o que, simplement, tenen una idea i volen compartir-la per fer-la créixer.

Si vols, pots enviar-nos la teua idea o proposar-nos alguna experiència per tal que puga participar a properes edicions d’smartPYME (beta test); només has de posar-te en contacte amb nosaltres a @smart_PYME, facebook facebook.com/smartPYME o per correu electrònic a uocsevilla@uoc.edu.

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.