Conferència “Comunicar en la societat xarxa: competències del comunicador digital”

Escrit per el juny 17, 2014 - 11:14 No hi ha comentaris

Els Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC, en el marc de la sessió informativa sobre el Grau de Comunicació, organitzen el dia 26 de juny aquesta conferència a Barcelona.

Apps_RRHH_UOC_Madrid

En la societat xarxa la comunicació ha adquirit una importància crucial en tots i cadascun dels seus vessants. Entre les professions emergents són cada vegada més rellevants les vinculades a l’activitat comunicativa, ja sigui expressiva, persuasiva o informativa. Els canvis introduïts per les tecnologies digitals en el sector de la comunicació generen un enorme increment en la creació i el consum comunicatiu. Les xarxes socials, els videojocs o les plataformes cross media són tan sols alguns exemples de la diversitat de recursos que conformen el nou escenari professional del comunicador digital. Així doncs, sorgeix amb força al mercat laboral la necessitat de professionals polivalents amb capacitat d’adaptar-se al canvi, afrontar interaccions complexes i integrar informació de diferents fonts i mitjans.

La conferència anirà a càrrec de María Luisa de Dalmases, llicenciada en Dret per la UPF i en Publicitat i Relacions Públiques per la UOC, community manager i tutora del Grau de Comunicació de la UOC.

L’acte tindrà lloc el dia 26 de juny a les 19.00 h a l’Edific MediaTIC, c. Roc Boronat, 117, Barcelona. Per a més informació i inscripcions, consulteu aquest enllaç.

Ens podeu seguir a twitter a través del hashtag:  #UOCgraucom

Deixa un comentari

Identificat com Identificat per a enviar un comentari.